Dela sidan:

Förra året fick Polisen på nytt i uppdrag av regeringen att informera allmänheten om brott i nära relationer. En upphandling genomfördes och Granath Havas Worldwide vann uppdraget.

Kampanjen "Kom till oss" börjar den här veckan och kommer att fortsätta under 2013. Syftet är att uppmuntra så att fler brott anmäls och att mörkertalet minskar. Kampanjen vänder sig både till utsatta och vittnen.

– Vi är stolta över att vi fick förnyat förtroende men framförallt att åter får vara med och arbeta med den här viktiga frågan. Det är en utmaning att balansera anslaget och vi har lagt åtskillig arbete på just målgruppsanalysen för att aldrig tala över huvudet på de som är utsatta, säger Göran Berggard, projektledare på Granath.

I kampanjen arbetar Polisen med print, radio och film. Just filmen ger polisen bättre möjligheter att sprida informationen via sociala medier och på så sätt få andra att sprida den vidare.

Allt leder in till sajten polisen.se/komtilloss, där all information finns samlad om vad man ska göra om man själv eller någon i ens närhet är utsatt.Dela sidan: