Dela sidan:

Dresden har en lång historia och ett rikt kulturarv av konst, arkitektur och hantverkskunnande. Filmen är därför en tidsresa genom Dresdens rika kulturarv som hela tiden återknyter till Volkswagen Phaeton. 

Johan Perjus har regisserat filmen.

– Jag gjorde ett tekniskt liknande projekt för FedEx för cirka ett år sedan, men den filmades i studio och hade stora animerade scener, den här är helt filmad på plats i Prag och Dresden med helt fantastiska locations och utspelar sig dessutom i olika epoker. Resultatet blev otroligt filmiskt, det var sjukt kul, säger Johan Perjus.

Bilen monteras i stort sett helt för hand i Volkswagens hypermoderna fabrik i Dresden där filmen utspelar sig.

– Johan är verkligen en perfekt regissör för den här typen av visuellt drivna och tekniskt avancerade projekt, säger Martin Ronström, exekutiv producent på B-Reel Commercials.

Filmen går att se här.Dela sidan: