Dela sidan:

Jul
Kennylendern är i YouTube-format och varje dag fram till julafton kommer tittarna att få se Kenny i 24 juliga avsnitt där han gör allt från att brottas med en björn, dansa sin egen "Gangnam style", hugga ved i ljusets hastighet till att leka arga leken med en ekorre.

Filmerna kommer även att gå tillsammans med en tävling på Instagram och Twitter där tittarna kan vinna julklappar som Apple TV och MacBook Air.

– Genom JulKennylendern kommer alla att få lära känna Kenny lite mer, något hans fans därute har efterfrågat länge.  Det är ett sätt för oss att fortsätta utveckla kommunikationen och bjuda på lite extra underhållning så här till jul, säger Adam Springfeldt, Acne Advertising.

De 24 avsnitten av JulKennylendern släpps en om dagen sedan den 1 december på Bredbandsbolagets hemsida och Youtube för att därefter spridas i vidare i sociala medier.


Dela sidan: