Dela sidan:

rong>Johan Stemme har nu senast varit utvecklingschef på STO-CPH Produktion. Han har arbetat på företagets utvecklingsavdelning sedan 2008 och dessförinnan som producent, redigerare och fotograf på produktionsbolaget och på andra håll i branschen.

– Det är med stor entusiasm och passion som jag tackat ja till detta ärofyllda uppdrag. STO-CPH Produktion är ett bolag med ett starkt kreativt DNA och det är ett bolag fullt av begåvade och oerhört professionella medarbetare som det är en fröjd att vara en del av. Det, i kombination med alla spännande projekt vi har framför oss, gör att det är med sann glädje jag tillsammans med alla STO-CPH:are blickar framåt, säger Johan Stemme i en kommentar. 

Ledningsgruppen kommer att bestå av Johan Stemme samt Lotte Haxthausen, vice vd, Thomas Lindgren, vice vd, Johan Lindqvist, exekutiv producent samt Lena Bergman, ekonomichef.

Thomas Lindgren och Lotte Haxthausen var båda med och grundade företaget för tolv år sedan.