Dela sidan:

rong>Elin Carlson kommer närmast från Patriksson Communication där hon under flera år ansvarade för byråns showroom. Hon efterträder nu Lina Borgenbring som ansvarig för Jungs modekunder.

– Efter fem år på Patriksson känns väldigt spännande att börja på Jung. Det finns framförallt en större bredd på Jung jämfört med andra showroom; från utlåning, produktplacering och modevisningar till strategisk rådgivning och kreativ konceptutveckling. Den spännvidden och byråns passion för populärkultur skapar ett sammanhang som jag vill vara en del av, säger Elin Carlson, showroom director på Jung, i en kommentar.

Under året har flera nya modevarumärken fått upp ögonen för Jung. Regnrocksföretaget Stutterheim, det svensk-australienska jeanskollektivet Neuw och svenska, storsatsande Rut&Circle tillhör nykomlingarna i Jung Showroom.