Dela sidan:

–  Expressen har nyligen presenterat flera samarbeten med TV4 News. Att vi nu kan berätta om vårt samarbete med TV4 Digitala Medier också känns väldigt roligt, säger Johan Othelius, affärsområdeschef Expressen Digitala Medier i en kommentar.

Samarbetet mellan Expressen.se och TV4 Digitala Medier gäller alltså fotbollsrättigheter för italienska Serie A, spanska La Liga och franska Ligue 1 samt Allsvenskan och Superettan:
– Vi är glada över att Expressen väljer att visa våra tv-klipp. Syndikering är en viktig del av vår strategi att nå ut till fler tittare, säger Cecilia Beck-Friis, direktör TV4 Digitala Medier i en kommentar.

Expressen.se:s sportchef, Anders Nettelbladt, menar att de internationella ligorna är hetare än någonsin och att just kombinationen av text, bild och rörligt material ska ge besökaren en ”optimal sportupplevelse.”Dela sidan: