Dela sidan:

– Vi har samarbetat med Bo Rönnberg i olika konstellationer i över tio år och vi var överens om att det var dags för oss båda att gå vidare, säger Fanny Wallér kommunikationsdirektör på Länsförsäkringar i en kommentar.

Hon tycker att TBWA har en god strategisk kompetens, kreativ höjd och professionalism genom hela upphandlingen:
– Genom att kombinera detta med marknadsexpertisen hos vår mediebyrå Carat, är jag övertygad om att vi har rätt samarbetspartner för att vidareutveckla ett av Sveriges starkaste varumärken, säger Fanny Wallér i en kommentar.

TBWA:s kundansvarige och projektledare, Robert Schelin, ser fram emot uppdraget:
– Det här är ett stort och komplext uppdrag som bla. sträcker sig över försäkring, bank och fastighetsförmedling. Tillsammans med vännerna på Carat är jag övertygad om att vi kommer göra ett riktigt bra jobb, säger han.

Arbetsgrupp TBWA:
Robert Schelin
Håkan Engler
Kalle Widgren
Carl Dalin
Johannes Ivarsson

Arbetsgrupp Carat:
Christina Wihlner Lentell
Andreas Wallin
Lotta Harder
Emma Öhlin
Maria Andersson
Lovisa LindmarkDela sidan: