Dela sidan:

Daniel Nordström är Folkbladet Västerbottens cefredaktör sedan 2011 VK-koncernens ledning. Det största scoopet under hans ledning var när tidningen lyckades avslöja att Stefan Löfven skulle bli ny partiledare för socialdemokraterna.

"Daniel Nordström är en utpräglad publicist och en självständig, stark och hängiven röst i den lokala debatten. I Daniel har Mittmedia rekryterat en framtidsinriktad tidningsledare med stor insikt om den digitala omvandling vi är inne i, och jag är mycket nöjd med att han blir en nyckelspelare i Mittmedias förändringsarbete", säger AnnaKarin Lith, redaktionell chef på Mittmedia, i ett pressmeddelande.

Det är ännu inte klart när Daniel Nordström ska tillträda.

"Fram till dess jag byter stol är mitt fulla fokus på arbetet för Folkbladet och VK-koncernen", säger han.

Västerbottens Folkblad har cirka 12.000 prenumeranter och 50.000 läsare. Arbetarebladet har 21 600 prenumeranter och 67 000 läsare.Dela sidan: