Dela sidan:

Det är Acne som har gjort filmen för Gooh, som är inspelad på Operakällaren där talespersonen Stefano Catenacci är kökschef. Vi får se hur maten förpackas under kristallkronorna.

– Allt fler upptäcker Gooh för vår goda smak och fina råvaror. Idag är det tyvärr många som undviker färdigmat av olika anledningar. Det är något vi vill ändra på. Vi ska nu slå hål på färdigmatsmyten och visa att det finns färdiglagad mat med mycket smak och god kvalitet som är lagad från grunden, säger Sara Larsdotter, Marknadschef på Gooh i ett pressmeddelande.

Med hjälp av Operakällarens kvalitetsstämpel vill de understryka sin premiumkaraktär.
– Genom vår film, Gooh – en bit av Operakällaren, vill vi visa hur det går till när våra rätter tillagas i samarbetet med Stefano Catenacci och Operakällaren, kommenterar Sara Larsdotter.

Arbetsgrupp
Kund: Sara Larsdotter, Marknadschef Gooh Produktionsbolag: Acne Producion Regissör: Ensrettet Exekutiv producent: Pia Dueholm Producent: Josefin Kollberg Offline: Ola Ohlsson, Nostromo Post: Edward Negussie (Grade), Peter "Törna" Törnestam (online), Chimney Ljud: Mattis Eklund, Ljudligan Dela sidan: