Dela sidan:

Oscar Pistorius gick till historien som den första sprintern med båda benen amputerade som tävlade i OS. Men hans hjältegloria har hamnat på sned efter att hans fru hittades mördad i deras hem, skjuten med fyra skott.

Huvudmisstänkt för mordet är Oscar Pistorius. Hans storsponsor Nike är troligtvis oroad över anklagelserna. Särskilt med tanke på den här annonsen, som igår plockades bort från atletens hemsida, enligt AdAge. 

– Nike sänder sina djupaste sympatier och kondoleanser till alla berörda familjer i den här tragiska incidenten. Eftersom det är ett polisärende kommer Nike inte att lämna några ytterligare kommentarer, säger bolaget i ett uttalande.

Oscar Pistorius andra storsponsorer Oakley och BP säger sig vara "chockade" över nyheten, men vill inte kommentera den i övrigt.Dela sidan: