Dela sidan:

– Vi är extremt nöjda med att få in Patriks breda och höga kompetens i bolaget. Han har drivit några av de bästa och största förlagsverksamheterna i landet, säger Håkan Lövström, vd Nordiska Tidningsbolaget i ett pressmeddelande.

Patrik Widlund kommer från posten som koncernchef för Forma och ordförande i produktionsbolaget OTW. Med andra ord är det ingen ny bransch han ger sig in i.

– Efterfrågan på redaktionell kommunikation fortsätter att öka och allt fler företag vill äga egna mediekanaler. Få bolag har så bra förutsättningar att ta hand om den tillväxten som Nordiska Tidningsbolaget. Håkan och hans medarbetare har en unik förmåga att förstå kundernas kommunikationsbehov och paketera det i ett attraktivt redaktionellt sammanhang, säger Patrik Widlund.

Nordiska Tidningsbolagets största uppdrag är tidningen Kupé som de gör för SJ.Dela sidan: