Dela sidan:

Cleas Nyströmer lämnar nu Prime efter fem år på byrån, där han bland annat har arbetat som mediespecialist och presschef. Ny arbetsplats blir Jung Relations, där han blir ansvarig för corporate communications. Målet med värvningen är att bredda de befintliga kunduppdragen och i förlängningen attrahera fler nya kunder.

– Det är tydligt hur företags roll i samhället blir allt viktigare. För att bli framgångsrik idag handlar det inte bara om att kunna erbjuda varor och tjänster som efterfrågas, utan också om att förtjäna ett förtroende bland sin personal, sina kunder och samhället i stort. I detta spelar kommunikationen en avgörande roll och med Claes ombord hoppas vi kunna stärka vårt erbjudande inom området, säger Claes Bodén, vd på Jung Relations i ett pressmeddelande.

Byrån har den senaste tiden vunnit ett flertal nya kunder, bland annat Svenska Spel, Lantmännen och Indiska.

– Jung är en av Sveriges mest spännande byråer med en tydlig förankring inom populärkulturen. Tillsammans med byråns fantastiska kundportfölj och stora förtroende bland sina uppdragsgivare ska det bli riktigt roligt att nu få vara med och utveckla byråns erbjudande ytterligare, kommenterar Claes Nyströmer.Dela sidan: