Dela sidan:

Bredbandsbolagets nya reklamfilm kretsar kring samma tema som bolagets förra: "Alla kan bli snabbare". Men humorn har till viss del bytts ut mot ett mer visuellt uttryck. 3D-versionen är tänkt att göra starkt intryck på biopubliken.

– Detta är den andra filmen av flera som kommer att visas under året. Med hjälp av vår hjälte Kenny ska filmen visualisera vikten av ett snabbt bredband för en bättre tv-upplevelse i hemmet. Det är också väldigt spännande att vi gjort reklamfilmen i en 3D-version. I kombination med att vi rör oss mot ett mer filmiskt uttryck tror jag att den kommer att göra sig riktigt bra på bio. Det ska bli roligt att se resultatet när den kommer upp, säger Patrik Söder, Head of Brands på Bredbandsbolaget i ett pressmeddelande.

Bredbandsbolagets reklambyrå är Acne.Dela sidan: