Hon går nu in i en roll som vd för Sveriges Kommunikatörer:

– Med Cecilia Schön Jansson kommer vi att ha en handelskraftig vd med rätt bakgrund inom kvalificerat kommunikationsarbete i olika företag och som väl känner vår organisation, personerna och de uppgifter som ligger framför oss. Det är bra för föreningens medlemmar, säger Per Mossberg, vice ordförande i Sveriges Kommunikatörer i en kommentar.

Cecilia Schön Jansson vet redan en hel del vad arbetet innebär eftersom hon inte bara har varit ordförande för branschorganisationen under året som har gått, utan i praktiken också lett den rent operativa verksamheten

– Cecilia har gjort ett utmärkt jobb under det dryga år hon också har fungerat som operativ ledare för föreningen. Jag är mycket nöjd med att Cecilia velat gå in i den här uppgiften, säger Per Mossberg i en kommentar.