Dela sidan:

Så sent som i mars 2012 tog Tobias Bringholm över som vd för Eyeworks svenska verksamhet. Han var sedan tidigare vd för Eyeworks Scandinavia. Nu lämnar han Eyeworks, enligt ett pressmeddelande.

 – Jag har gjort mitt jobb, alla mål är nådda och jag känner att jag måste gå vidare för att utvecklas och starta nya företag eller arbeta med tv på den sammanfallande och splittrande marknaden. Gruppen i Skandinavien är mycket stark och behöver inte mig längre. Jag lämnar med god tillförsikt över till några av branschens största talanger och jag är säker på dess framtida tillväxt och fortsatta framgångar, säger Tobias Bringholm i en kommentar.

Under de fem åren Tobias Bringholm varit på Eyeworks har produktionsbolaget växt i Skandinavien. Numera har man kontor i  Stockholm,  Göteborg,  Köpenhamn  och  Oslo. Mellan 2007 och 2012 har verksamheten växt från från att omsätta 130  miljoner  kronor  till  450  miljoner  kronor.Dela sidan: