Dela sidan:

Mattias af Geijerstam tillträder sin tjänst under sommaren och kommer att rapportera till Länsförsäkringars kommunikationsdirektör Fanny Wallér.

– Mattias har en gedigen bakgrund inom finanssektorn och har erfarenhet av såväl strategiskt som praktiskt kommunikationsarbete. Han har också jobbat i organisationer med lokal förankring, vilket passar väldigt bra inför arbetet som informationschef på Länsförsäkringar, säger Fanny Wallér.

Innan Mattias af Geijerstam kom till Golin Harris var han mellan 2007 och 2010 informationschef i den norska banken DnB och mellan 2001 och 2007 presschef för Posten AB.

– Jag tycker att ska bli väldigt spännande att få fortsätta arbeta med att stärka Länsförsäkringars interna och externa kommunikation. Och att få jobba i en organisation som betyder så mycket för sina kunders vardag som Länsförsäkringar gör, säger Mattias af Geijerstam.Dela sidan: