Dela sidan:

– Vi kan effektivisera verksamheten och få skalfördelar när våra experter kan jobba inom större geografiskt område. Fusionen kommer inte att påverka antalet anställda i Malmö, möjligen blir det några övertaliga tjänster Stockholm, sa PS Communications presschef Gabriel Persson till nyhetsbyrån Rapidus för några dagar sedan.

Nu står det klart att det handlar om elva tjänster, främst copywriters och orginalare i Stockholm, uppger Dagens Media.

– Vi har gett de berörda medarbetarna ett bra erbjudande. Vi har infört en frilanslösning som innebär att de som vill får fortsätta arbeta för oss på frilansnivå. De blir egna med fasta uppdrag från oss med samtidigt med möjlighet att ta uppdrag från andra kunder, säger Carl-Henric Stjerna, vd på PS Communication, till Dagens Media.

Hittills har fyra nappat på erbjudandet.

PS Communication har runt 160 anställda i Norden, där sex sitter i Malmö och tolv i Köpenhamn. Bland kunderna i Öresundsregionen finns Tetra Pak, Ikano Bank och Skånetrafiken.

Senaste bokslutsåret låg omsättningen på 267 miljoner kronor med ett resultat efter finansiella poster på 8,6 miljoner kronor.Dela sidan: