Dela sidan:

Mikael Törnwall har arbetat på Dagens Industri sedan 2002. Under åren 2007 till 2011 var han tidningens USA-korrespondent. Han har även ett förflutet som journalist på bland annat Computer Sweden och Finanstidningen. Mikael Törnwall är också författare till boken ”USA – vid ett vägskäl”. 

På Hill+Knowlton Strategies kommer Mikael Törnwall att vara senior rådgivare med ett speciellt fokus på Corporate Storytelling, Finansiell kommunikation, krishantering samt medieträning för byråns etablerade kunder. Han ska även vara en ”strategisk viktig resurs för byråns växande skara av uppdragsgivare bland snabbväxande teknikföretag”, enligt ett pressmeddelande.

– Jag ser fram emot att börja på Hill+Knowlton Strategies och arbeta med strategisk kommunikation för den typ av företag jag bevakat som journalist under många år, säger Mikael Törnwall.

– Vi är självklart både glada och stolta att vi lyckats knyta en så pass meriterad person som Mikael till H+K Strategies, säger Mats Fogelberg, vd på H+K Strategies Sweden AB.

– Utöver Mikaels långa och djupa erfarenhet av framförallt teknologi och innovationsföretag ser vi hur våra nuvarande och blivande kunder kommer att dra nytta av hans erfarenheter kring amerikansk politik och ekonomi."Dela sidan: