Dela sidan:

VU består av ledamöter från några av Sveriges Annonsörers största medlemsföretag och representerar flera branscher. VU bevakar och driver frågor utifrån ett annonsörperspektiv,

Parallellt utvecklar VU vedertagna arbetsmodeller för att köpa och utvärdera olika typer av media. Nu får Ulf Hermansson-Samell uppdraget att ta över ordförandeklubban efter Anders Forssten som valts in i Sveriges Annonsörers styrelse.


– Jag har mångårig erfarenhet av ledarskap och som köpare av kommunikation, vilket gett mig både en bredd och insikt i de utmaningar marknadschefer ställs inför. Det har gjort att jag i grunden känner mig trygg och är orädd att ta tag i svåra och ibland obekväma frågor. Dessutom gillar jag att sälja och tycker att kommunikation är ett bra sätt att stötta försäljning, säger Ulf Hermansson-Samell i ett pressmeddelande. 
Dela sidan: