Dela sidan:

- Jag är väldigt imponerad av det arbete Jesper har gjort på Stopp och är mycket glad att han nu ska ansluta sig till ACNE. Faktum är att vi under lång tid velat ha Jesper i vårt lag så jag är glad att han äntligen gav med sig, säger David Olsson, vd på ACNE Production.

Jesper Pålsson roll som vd är stärka det digitala erbjudandet och att ytterligare utveckla de regissörer som ACNE arbetar tillsammans med. Innan sin tid på Stopp Inc har Jesper Pålsson drivit en designbyrå och arbetat med bland annat Vattenfall och Pool i Stockholm.

ACNE har i dag kontor i Stockholm, Berlin, London och i Los Angeles. Den amerikanska armen av ACNE omsätter ca 50 MSEK och sysselsätter 15 personer. ACNE Production AB i Sverige omsatte 114 miljoner kronor i fjol och redovisade ett resultat på 2,9 miljoner kronor. Företaget har 13 anställda i Stockholm.Dela sidan: