Dela sidan:

Geraldo Rivera är en av Fox News mest profilerade nyhetsankare. På lördagsmorgonen twittrade han en bild där han fotograferar sig själv i badrumsspegeln. 70-åringen hade bara en vit handduk som skydd för sina ädlare delar och bar rödbågade, snabba solglasögon.

Bilden som togs efter fredagskvällens nyhetssändning blev snabbt en viral succé. Enligt nyhetsankaret föregicks fotograferingen av en del tequilaförtäring. Det skriver Aftonbladet.

– Den här helgen var det tequila. Jag dricker aldrig tequila när jag är ensam annars, men jag hade en ny flaska som jag fått i födelsedagspresent, sade Geraldo Rivera i morgonradioprogrammet "Scott & Todd" och fortsatte:

– Jag tänkte "fan, jag gillar den där bilden". Jag lärde mig använda twitter för bara några veckor sedan.

Hans barn vädjade till honom att ta bort bilden illa kvickt. Det dröjde dock till hans chefer kontaktade Geraldo Rivera innan bilden raderades.Dela sidan: