Dela sidan:

Kokboken Hav eller som en den internationella versionen kallas, Seafood, innehåller 52 recept. Holidiver står för idé, koncept och produktion, medan Hav-ägarna Per Anders Bergqvist och Anders Engvall står för det rent kulinariska i boken.

New York Times öser nu lovord över kokboken och kallar den: ”A stunning new cookbook.”

Tidningen imponeras inte bara av den breda variationen i boken med rätter som rör alla möjliga sorters fisk, utan också av att det följer med musik som kan avnjutas samtidigt som man lagar recepten i boken.

Holy Diver är ju också namnet på en låt av bortgångne hårdrockssångaren Ronny James Dio och byrån lever verkligen upp till namnet med tanke på att man bjuder på Mötley Crües hit Too Fast for Love då man lagar friterad nors.

Hav kör också Beatles Let it be tillsammans med olika sillvarianter.

Boken inleds med en samling ostron-recept.Dela sidan: