Dela sidan:

Erik Tillberg blir senior partner och tar plats i ledningsgruppen som i övrigt består av Björn Rosengren, vd:n Magnus Rosengren, Catharina Strömsten, Fredrik Erlandsson och Viktor Möllenborg.

– Vi är mycket glada att ha kunnat knyta Erik Tillberg till oss. Det är mycket få rådgivare som har djup kompetens och erfarenhet såväl inom affärsanalys som inom varumärkesutveckling. Dessutom med internationell erfarenhet och att arbeta mot toppskiktet både i näringsliv och offentlig sektor, säger Magnus Rosengren till Resumé.

Priority, som jobbar med affärs- och varumärkesutveckling, design och kommunikation, har även knutit till sig Micha Sohlman, tidigare vd i Nobelstiftelsen, som associerad rådgivare inom internationella affärer och politik. Parallellt med förstärkningen av rådgivningserbjudande, har Priority reducerat personalstyrkan inom produktion, samtidigt som den ny förstärks med rekryteringar inom bland annat public affairs.

Före sommaren slutade vice vd:n Peter Preisler efter bara ett år på byrån. Han gick till King där han är projektledare, bvilket Resumé rapporterade om tidigare den här veckan.

– Vi har haft ett fint samarbete med Peter Preisler. När Peter kom till oss ville han pröva sina vingar inom mer strategiskt varumärkesarbete. Peter har nu beslutat sig för att åter arbeta närmare reklam. Vi önskar honom all lycka till på King, säger Magnus Rosengren.

Moderbolaget Priority Group där Erik Tillberg är partner omsatte konsoliderat drygt 46 miljoner kronor med ett litet plus.

Helägda dotterbolaget Priority Strategy omsatte cirka 30 miljoner kronor i fjol och gjorde ett minusresultat efter finansnetto på drygt 600 000 kronor.Dela sidan: