Dela sidan:

– Lars kommer med sin erfarenhet från såväl den kreativa sidan som från den strategiska sidan att kunna hjälpa oss att utveckla vårt kunderbjudande och medverka till fortsatt vassa kreativa lösningar, säger Ola Bringle, Managing Director/Country Manager Sweden på PS, i ett pressmeddelande.

Han har en bakgrund som tv-producent och konceptutvecklare och har de senaste fem åren varit en drivande kraft bakom utvecklingen av Nine Yards erbjudande där han arbetat bland annat med Försvarsmakten, Swedavia, Sveriges Ingenjörer, Sandå, Ernst & Young, och Aller Media.

– Det ska bli oerhört roligt att ta sig an framtiden tillsammans med alla begåvningar som finns på PS. Det är en spännande tid just nu och den som förstår och förmår att kombinera kreativitet av toppklass med direkt affärsnytta kommer att vara någon som alla kunder vill hänga med, säger Lars AnderssonDela sidan: