Dela sidan:

Autoexpertens nya reklamfilm kommer att synas i olika versioner i TV4-gruppens kanaler under hösten. I den får vi se Peter Hedström, trafiklärare och svensk mästare i rally-cross, agera familjefar med exceptionella föraregenskaper. 

– Vi har gjort ett varumärkesarbete tillsammans med Isobar som har resulterat i ett reklamkoncept som vi kallar "För dig som hellre är på vägen än på verkstaden". Det är vårt sätt att säga att våra kunder inte ska behöva bekymra sig så mycket. Hos oss får de ett väl utfört arbete till ett bra pris, och sedan behöver de inte tänka på oss förrän det är dags för nästa service, säger Victoria von Reis, marknadschef på Autoexperten i en kommentar.

Arbetsgrupp Isobar:
Art director: Alexander Slagare
Copywriter: Henrik Berglöf
Projektledare: Jens Rundkvist
Produktionsledare: Maria Carlsson

Produktionsbolag: Hobby Factory

Regissör: Carl Sundemo
Producent: Niklas Adolfsson Dela sidan: