Dela sidan:

Georgios Karpathakis kommer närmast från rollen som projektledare och medierelationsexpert på pr-byrån Edelman Stockholm.

– Jag är jätteglad över att Georgios valt Cohn & Wolfe. Han är en av de unga lysande stjärnorna i kommunikationssverige just nu och han har funnits på vår radar ett tag. Hans breda erfarenhet inom både sport och hälsa är en perfekt match för byrån och våra kunder, säger Marta Karlqvist.

Georgios Karpathakis är taggad.

– Cohn & Wolfe är en av landets främsta pr-byråer med en imponerande och mycket attraktiv kundlista, det känns otroligt hedrande att få den här möjligheten. Förutom utvecklingen som Cohn & Wolfe har gjort med Marta vid rodret de senaste åren tilltalas jag av hur man kombinerar höga ambitioner, ödmjukhet och samtidigt levererar kommunikation i absoluta värdsklass. År efter år. Det känns verkligen som att jag har hittat hem, säger Georgios Karpathakis.Dela sidan: