Dela sidan:

Mittmedia har lagt mycket krut på hockey genom att sända SHL-lagens träningsmatcher på nätet under sensommaren.

Nu har man inlett ett samarbete med CMores online-portal C Sports som ger besökarna möjlighet att se direktsända matcher varje omgång, samt det lokala hockeymagasinet hockeysurr med uppsnack och eftersnack i samband med matcherna.

Satsningen är uppgyggd kring SHL-lagen Brynäs, Modo och Leksand eftersom Mittmedia är representerat i den regionen med sina tidningar.

– Vi är jätteglada att MittMedia blir ytterligare en distributör för vår streamingtjänst C Sports högkvalitativa hockeysändningar. Det är även ett tecken på att svensk hockey är hetare än på länge, särskilt i MittMedias upptagningsområde med tre tunga SHL-lag, säger Johan Cederqvist, exekutiv producent för C Mores sportsändningar.

SHL startar i morgon.

Fotnot:
SHL är den nya benämningen på elitserien i ishockey.Dela sidan: