Vi på Resumé tog fasta på tre livsöden som du i dag möter på sex sidor i pappersupplagan av Resumé. Camilla Kuylenstiernas 15 år på Swedish Match tog henne till toppen av företaget och rollen som internationell marknadschef. I hemlighet var hon alkoholist utan självkänsla som drack för att släcka sorgen:

– Man var rädd för att någon skulle spräcka bubblan, säger hon.

För Nina Åkestam slutade tävlingen om vem som kunde jobba mest med en krasch. Hon slutade att fungera normalt, flyttade hem till föräldrarna, hade problem med att få på sig kläderna och kunde inte laga mat. Hon ville inte träffa någon.

– Ett problem är att cheferna på byråerna sällan har chefs- eller HR-utbildning, säger hon.

Björn Mogensens vän Jan hade en pr-byrå som växte och ett stort nätverk. Jan visade inga svagheter. Men i själva verket mådde Jan så fruktansvärt dåligt att han tog sitt liv.

– Det finns en gräns för hur långt man kan pressa en människa, säger Björn Mogensen.

Med den här publiceringen vill vi rikta strålkastaren på ett av vår tids största tabun: att må dåligt. Ta med er deras erfarenheter och börja våga visa svagheter. Vi har skapat hashtagen #baramänniska för att du där tillsammans med andra ska kunna dela med dig av dina erfarenheter, tankar och lösningar på hur branschen ska bli mjukare.

Vi är bara människor. Och det här är bara Resumé. I det stora hela inget att våndas för.

#baramänniska