Dela sidan:

Nätloppisen Citiboard har i skrivande stund cirka 100 000 produkter till salu, där mode, heminredning, möbler och barnartiklar är de största kategorierna.

Lendo-grundaren, Thomas Hjelm, samt en rad andra privatpersoner investerar nu i bolaget, vilket gör att Citiboard har stängt sin första investeringsrunda.

– Det är ett kompetent och motiverat team som redan har gjort något unikt då de slagit Blocket i flera städer och kategorier. Jag är mycket imponerad över deras resultat, och vad de åstadkommit hittills, gör att jag ser en enorm potential i företaget säger Thomas Hjelm i en kommentar.

Han blir inte bara investerare, utan går också in som styrelseordförande för bolaget.

Citiboards vd, Daniel Tidebrink, uppger att bolaget har nära en halv miljon besökare per månad och nära 30 procent av alla produkter som läggs in säljs samma dag.

– Vi ser ett tydligt behov på marknaden för den här "loppisnischen" med lite billigare produkter och tillväxten beror bland annat på en enkel och snabb produkt där det finns appar för både  iOS och Android samt en anpassningsbar webbsida, säger han i en kommentar.

Investeringen ska användas till ökad tillväxt i landet, men också att stärka verksamheten i befintliga städer och områden.

Daniel Tidebrink vill inte avslöja hur mycket investerarna har gått in med.
– Resan har bara börjat och vi är oerhört nyfikna på hur framtiden utvecklar sig, säger Daniel Tidebrink i en kommentar.

Citiboard är en Facebook-kopplad köp- och säljplattform. Bolaget tar inte ut några avgifter.Dela sidan: