I boken ”En halv sanning är också en lögn”, som handlar om journalisters faktafel, skriver Hanne Kjöller felaktigt att den cancerdrabbade krögaren Erik Videgård, som inte fick sjukpenning, ägde en bostadsrätt värd 12,5 miljoner.

Hanne Kjöller, som nu är på Bokmässan, har erkänt felet och bett om ursäkt för det. I övrigt menar hon att det henne veterligen inte finns fler faktafel i boken, skriver Aftonbladet i dag.

Janne Josefsson har anklagat Kjöller för felaktigheter om Uppdrag Gransking. Men det viftar hon bort.

– Janne Josefsson har ingenting på fötterna, säger Kjöller till Aftonbladet.

Under debatten på Bokmässan i morgon kommer Hanne Kjöller att möta Uppdrag Gransknings chef Nils Hanson. Hanne Kjöller, som i veckans inte kunde medverka i SVT:s Debatt på grund av en begravning, säger att hon kan tänka sig att ställa upp i programmet  nästa vecka och möta Janne Josefsson där.

SR menar att det finns flera faktafel om dokumentären ”Den fastspända flickan”.

– Jag vill jättegärna möta dem i en debatt i radion och diskutera vad jag har skrivit och deras syn på det, säger Hanne Kjöller till Atonbladet.

Vad gäller Gellert Tamas kritik om felaktigheter i hennes DN-ledare om Husby säger hon att Tamas har ett hämndbegär gentemot henne.

– Det är gammal skåpmat. Han är sur på mig för att jag visade hur han manipulerade i sin film om de apatiska barnen, säger Hanne Kjöller till Aftonbladet.