Dela sidan:

I United Screens podd-tv-program ”Huvudkontoret” avhandlas aktualiteter av programledarna, medan publiken finns tillgänglig på interaktiv väg via mejl och ”på-stan-inslag”.

Programmet blandar nya tankegångar med ”språklig svansföring”, enligt United Screens.

Henrik Fexeus, som är en av två programledare, är en internationellt prisbelönt underhållare, mentalist och ”tankeläsare”.

Han har även skrivit sju böcker om kommunikation och påverkan.
–Jag kan utlova intressanta vinklar och mentala rackartyg kopplat till aktuella frågor. Det känns som att vi hittat hem med Huvudkontoret, säger Henrik Fexeus i en kommentar.

Den andra delen av programledarduon, Susanne Delastacia, har varit i SVT och TV4, men även som programledare på Sveriges Radio.

Hon är också nyhetsankare på EFN samt debattör, bloggare och kåsör.

– En bra podcasts förtjänst består ofta av två personers starka dialog som vrider och vänder på olika ämnen. Men publiken vill ju alltid se personerna! Ur det perspektivet bryter vi ny mark med det här programmet, säger Susanne Delastacia i en kommentar.

Programmet sänds en gång per vecka och tre aktuella ämnen behandlas i varje 30-minutersavsnitt.
– Inte nog med att tittarna får lyssna till hela konceptet som är en podcast - de får även se det. Den dynamiken tror vi på otroligt mycket, säger Malte Andreasson, programdirektör på United Screens i en kommentar.

Det första programmet finns här.Dela sidan: