Dela sidan:

– Det känns givetvis fantastiskt kul att få jobba med ett så starkt varumärke, säger Jesper Ander, vd och projektledare på Acne Advertising i ett pressmeddelande. Svensk Fastighetsförmedling har sedan länge fokuserat på digitala kanaler och det blir rolig utmaning att få utveckla det vidare.

– Acne visade prov på såväl genomtänkt strategi som hög kreativ höjd genom hela pitchen  säger Camilla Tienso, marknadschef på Svensk Fastighetsförmedling Vi har valt en reklambyrå som har kompetens inom många områden, sitt ursprung i design och som är kända för starka idéer och innovativa lösningar. 

Arbetsgrupp, Acne Advertising
Projektledare: Jesper Ander
Planning Director: Robert Dysell
Produktionsledare: Petra Käll
Creative Director: Erik Bergqvist
Creative Director, R&D: Johan Holmgren
Art Director: Cecilia Dufils
Copywriter: Markus Bjurman



Dela sidan: