Dela sidan:

– Han har gedigen erfarenhet av tidningsproduktion och stor kunskap om digitala redaktionella projekt. Detta kombineras med ett starkt driv att utveckla uppdragsgivares kommunikation för olika kanaler och med goda erfarenheter av affärsutveckling inom vårt område, säger Anders Borg vd på Intellecta Corporate i en kommentar.

David Stark ska arbeta med ett antal tidningsproduktioner och digitala projekt i sin roll som senior projektledare på Intellecta Corporate.

Han kommer närmast från en roll som chefredaktör för TT-ägda Uppdragsmedia.

David Stark har arbetat inom TT-gruppen sedan år 2000 och har bland annat haft rollen som feature- och bilagechef.

– På Intellecta Corporate går webb och print verkligen hand i hand och det är förstås en förutsättning för att lyckas i en allt mer konkurrensutsatt marknad för content marketing. Jag är helt säker på att jag kommer lära mig mycket av mina nya kollegor och jag hoppas att jag också kan tillföra nya kunskaper till företaget och koncernen, säger han.

David Stark driver också humorbloggen Skyltat.se och är medförfattare till boken ”Skum kanin med ananassmak” samt den kommande boken ”En riktig skitbok”.

Han tillträder vid årsskiftet 2013/2004.Dela sidan: