Dela sidan:

Marie Söderqvist, tidigare krönikör, ledarskribent och vd för United Minds, ser inrättandet av den nya krisstödfunktionen som en del av en större förändring och modernisering av Livsmedelsföretagens verksamhet.

Nu har hon värvat en av landets ledande experter på området – Jeanette Fors-Andrée.

– Medias intresse för och granskning av livsmedelsbranschen blir allt intensivare. Att hantera matlarm, reella eller inte, blir en påtagligare del av företagens vardag. Med Jeanette Fors-Andrée kommer vi kunna erbjuda bästa möjliga stöd till våra medlemmar i dessa frågor, säger hon i ett pressmeddelande.

– Livsmedel är något som alla har en relation till. Konsumenterna ställer högre krav, förtroendet för ett varumärke kan snabbt få sig en rejäl törn och transparensen blir större och större. Det gör att det blir allt viktigare för företag att förutse och hantera kriser på ett sätt som motsvarar konsumenternas förväntningar på öppenhet och korrekt agerande. säger Jeanette Fors-Andrée i pressmeddelandet.Dela sidan: