Dela sidan:

– Det känns tryggt att få lämna över stafettpinnen till King, säger Anna Qvennerstedt, styrelseledamot för Berättarministeriet och delägare på Forsman & Bodenfors.

Berättarministeriet driver skrivarverkstäder för barn och unga mellan 8 till 18 år. Syftet är att på ett lustfyllt och kreativt sätt inspirera barn och unga att ”erövra det skrivna ordet”.

Forsman & Bodenfors har arbetat med Berättarministeriet sedan 2010, men Anna Qvennerstedt vill kunna fokusera på sitt uppdrag som ledamot för organisation i och med att den är på väg in i en ny fas.

King tar i stället över uppdraget

– När Berättarministeriet nu går in i en ny expansionsfas är det ett ovärderligt stöd att King med sin tid, sin kunskap, och sin erfarenhet vill vara med på den resan och bygga vidare på det arbete Forsman & Bodenfors har lagt grund för, säger Dilsa Demirbag-Sten, verksamhetsansvarig på Berättarministeriet i en kommentar.

Berättarministeriet är en icke-vinstdrivande, partipolitiskt och religiöst obunden stiftelse som drivs i samverkan mellan den privata, den offentliga och den ideella sektorn.

– Vi ser fram emot att stötta Berättarministeriet i dess viktiga arbete att öka den socio-ekonomiska rörligheten i samhället, säger Sunit Mehrotra, vd på King i en kommentar.Dela sidan: