Dela sidan:

– Det känns fantastiskt att så många svenska tv-tittare sluter upp bakom våra mest folkkära landslag och tillsammans med miljontals svenska fotbollsälskare ser vi fram emot en ny, spännande match i TV4 i morgon kväll, säger Hans Pekkari, sportchef för TV4-gruppen i en kommentar.

Fotbollskanalen.se gjorde sin största digitala satsning någonsin i samband med matchen och visade fyra 4 timmars livesändning. Dels från när startuppställningen offentliggjordes, dels genom att sända två specialdokumentärer om Zlatan Ibrahimovic och Cristiano Ronaldo.

Det gick även att följa Fotbollskanalens specialkameror under matchen – Zlatan-cam och Ronaldo-cam.

TV4 var också störst under dygnet där 1,3 miljoner Idol-tittare och en andel på 45,2 procent bidrog till resultatet.

Siffrorna kommer från MMS.Dela sidan: