Dela sidan:

P3-guldvinnarna Labyrint, Red Bull Studios medverkar också i "Nästa Nivå" där man lyfter fram nästa generations hiphop-talanger.

– Inspelningen av Nästa Nivå skedde under två intensiva veckor i våras, med en förhoppning om att ta ett grepp på både den kommande generationens hiphopartister samt hiphopens nuvarande guldålder. Den senaste tidens debatter, med bland annat Kartellens och Timbuktus omtvistade "Svarta Duvor & Vissna Liljor", tyder på att hiphopens maktposition inte är flyktig utan här för att stanna, säger Nöjesguiden.se:s redaktör Parisa Amiri i ett pressmeddelande.

Webbtv-serien har premiär den 3 december på Nöjesguiden.se och kommer att sändas i fyra avsnitt, med ett nytt varje dag. Här får tittarna följa fyra då oupptäckta talangers resa mot framgång tillsammans med några av Sveriges mest erkända hiphop-producenter och artister. Förutom att utveckla sina talanger blir de också coachade i branschens tuffa villkor.Dela sidan: