Dela sidan:

I år ska Filip Hammar och Fredrik Wikingsson på sitt alldeles egna sätt avsluta det händelserika året 2013 och inleda 2014 med nyårstalet förberett med väldigt tänkvärda ord.

De räknar ner de sista skälvande sekunderna till tolvslaget och skålar publiken in i det nya oskrivna året 2014. Programmet sänds på Mix Megapol kl. 23.50-00.05 och samsänds parallellt på Kanal 5 och på kanal5play.se.

– Vi hoppas och tror att detta är början på en ny lång och vacker tradition! Tanken på att taxichaufförer över hela Sverige lyssnar på våra ord vid tolvslaget är svindlande! Vi har förmodligen tagit oss vatten över huvudet men vi är bra på att genomlysa och vill ge vår bild av det stora och det lilla under det skitår som var 2013 och blicka framåt med positivism, säger Filip och Fredrik i ett pressmeddelande.

Programmet är inspelat in i Los Angeles där Filip Hammar och Fredrik Wikingsson just nu befinner sig för att spela in sin nya serie som sänds senare i vår på Kanal 5.Dela sidan: