Över 750 gäster från modevärlden deltog då Stylight inledde Mercedes-Benz Fashion Week 2014.

Juryn, under ledning av bloggaren Chiara Ferragni som driver den världsberömda bloggen "The Blonde Salad", utsåg under kvällen Kenza Zouiten till den mest inflytelserika bloggerskan under Stylight Fashion Blogger Awards.

Bland de nominerade fanns ytterligare tre svenskor, Ebba Zingmark var nominerad i kategorin "Most Creative Fashion Blog", Fanny Lyckman var nominerad i kategorin "Best Style Fashion Blog" och Angelica Blick var även hon nominerad i kategorin "Most Influental Fashion Blog".

Den svenska modebloggaren och sångaren Andreas Wijk stod som kvällens artist.

Vinnarna i de olika kategorierna var:

"Most Promising Fashion Blog": Negin Mirsalehi (Holland)
"Best Style Fashion Blog": Aida Domenech (Spanien)
"Most Creative Fashion Blog": Louise Ebel (Frankrike)
"Most Influental Fashion Blog": Kenza Zouiten (Sverige)