Dela sidan:

Jaguar satsar för första gången på Super Bowl för sin kommunikation. Och man gör det med råge. Ben Kingsley, Mark Strong och Tom Hiddleston har fått ikläda sig rollerna som ultrabrittiska superskurkar under devisen "Good To Be Bad".

För vilken bil kan vara bättre än Jaguar när man ska transportera fyra medarbetare i hög hastighet, eller behöver planera världsdominans i baksätet?

Än så länge är det bara en teaser som är ute, men Jaguar satsar uppnbarligen stort på sitt koncept. Förutom biltillverkarens huvudbyrå Spark 44 och mediabyrån Mindshare, så har man kopplat in Studio@Gawker för att få digitalt djup på kampanjen. 

kampanjsidan finns det just nu bara en teaser och tre korta filmer med huvudpersonerna, men den kommer att fyllas på med allt mer material med tiden.

Man kan också följa utvecklingen på twitter under hashtaggen #GoodToBeBad Dela sidan: