Dela sidan:

– Vi gör det här för juristbranschen, vi vill skapa ett diskussionsforum för jurister där vi kan kommentera det juridiska nyhetsflödet på ett mer initierat sätt än i de vanliga tv-kanalerna, säger Stefan Wahlberg i en kommentar.

Tanken är att samla branschens mest namnkunniga jurister varje fredag.

Vid premiären, som sker idag, ska lagmannen Mari Heidenborg och advokaterna Elisabeth Massi Fritz och Johan Eriksson diskutera den gångna veckan.

– Vi ser att intresset för juridik blir allt större i samhället – det märker vi inte minst på att antalet läsare på Dagens Juridik ständigt ökar, nu har vi över 45 000 unika läsare i veckan – så detta känns som ett naturligt steg för oss att ta, säger Thomas Blendow, vd och grundare av Blendow Group i en kommentar.

Detta är fjärde webb-tv-programmet i ordningen för Blendow Group – 2013 utvecklades tre expertserier (arbetsrätt, affärsjuridik och processrätt) som sedermera såldes till bolagets kunder.

Veckans Juridik finns tillgängligt på Play-kanalen DJ TV vid lunch – programmet produceras av Dobb Kanal & Produktion, vilka är en del av Stampen Media Partner.Dela sidan: