Dela sidan:

– Jag tror att jag för all framtid har tappat respekten för den här mannen, säger Filip Hammar om Fredrik Lindström i den senaste utgåvan av Filip & Fredriks podcast, skriver Dagens Media.

Han fortsätter också med:
– Och jag lovar dig, Fredrik Lindström, att jag har träffat mer människor i mitt liv än vad du har gjort. Du interagerar ju inte ens med folk. Så det där är det absolut sinnessjukaste jag nånsin har hört.

Upprinnelsen till det våldsamma personangreppet är att Fredrik Lindström i programmet "Fråga Kultureliten" uttryckt sitt tvivel över podcasten som fenomen.

– Jag skulle inte ägna en minut åt att lyssna på det där. Det är en sån där medelklass/innerstads-grej, sa Fredrik Lindström och det fick Filip Hammar att fullständigt gå i taket.

Bland annat kritiserar han Lindströms scenuppsättningar med Henrik Schyffert, "Ljust och Fräscht" och "Ägd"
– Det är inte jag som står på en scen och klagar över att jag tappat begrepp vad det gäller pengar. Den riktiga världen reflekteras inte för fem öre i mycket av deras grejer. De flesta människor har en helt annan tillvaro. En tillvaro som jag väldigt många gånger har besökt, och det har inte Fredrik Lindström gjort. Och det är fan dags att ryta ifrån. Jag vet 100 gånger mer om världen än honom, säger Filip Hammar i podcasten.

Fredrik Lindström har valt att inte uttala sig. Dela sidan: