Dela sidan:

Skandia vill förtydliga att man står för både bank och försäkring och har anlitat Kurppa Hosk för ändamålet.

– Vi behöver förtydliga och förenkla upplevelsen av Skandia i alla kundupplevelser. Kurppa Hosk har på ett insiktsfullt sätt tagit fram en samtida företagsidentitet som kommer bidra till ett tydligare och mer konsekvent uttryck, säger Pelle Lundh, ansvarig på Skandia i en kommentar.

Skandia ställde bland annat krav som att man skulle förstå bolagets komplexitet med dess närvaro på flera marknader, affärsområden och i både fysiska och digitala kanaler.

– Vi är mycket stolta över att få förtroendet att arbeta med ett av Sveriges kanske mest kända varumärken. Speciellt eftersom Skandia har ett uttalat fokus på innovation och förnyelse, säger Måns Jacobsson Hosk i en kommentar.Dela sidan: