Filmen har visats på biografsalongerna i tre dagar, men nu stoppas den.

Personalen har fått ta emot kritik från biopubliken för att SD-filmen visats.

– Vi tog bort den för att vi fått så mycket reaktioner från publiken. De tyckte att det var besvärande att vi visade reklam för Sverigedemokraterna med tanke på vad partiet står för, säger Thomas Runfors, informationschef för SF Bio, till GP.

– De (personalen) har inte känt sig bekväma med att behöva stå och försvara SD:s politik, och det är ju inte heller deras uppgift. Vi tar naturligtvis inte ställning för något politiskt parti utan erbjuder samtliga politiska partier reklamplats. Det har vi gjort i många år så det är inte alls något nytt.

SD kritiserar beslutet och säger sig inte förstå vad det är för kontroversiellt med filmen som göra att personalen känner sig otrygg.