Dela sidan:

Lisa Langseth som i fjol var i ropet med långfilmen Hotell knyts till B-Reel. Flerfaldigt guldbaggebelönade Lisa debuterar nu som reklamfilmsregissör.

– Lisa är en tung värvning. Välrenommerad, kompetent och med full koll på samtiden passar hon in utmärkt hos oss, säger Martin Ronström, exekutiv producent på B-Reel. i ett pressmeddelande.

B-Reel var med och gjorde just "Hotell", och då fick Lisa Langseth upp ögonen för reklamfilm.

–  B-Reel är ett grymt bolag som är extremt produktiva inom så många olika områden, vilket gör det självklart att röra sig emellan avdelningarna. Det ska bli kul, kommenterar Lisa Langseth sitt nya uppdrag.

Utöver "Hotell" har Lisa Langseth även regisserat långfilmen "Till det som är vackert". Hon har vunnit priser på, bland annat, filmfestivaler i Toronto, Busan och Marrakech. I Sverige har hennes arbete nominerats till sju guldbaggar och vunnit tre.Dela sidan: