Dela sidan:

Emma Rung, kampanjledare för Miljöpartiet, menar att det är viktigt för partiet att vara snabbrörligt i valrörelsens slutspurt. Filmerna som MP släppt är gjorda ”här och nu” med bara dagar kvar till valet.

–Vi hoppas därmed vara mer relevanta än de andra partierna dessa sista avgörande dagar, säger Emma Rung.

MP har i stället för att gå i tv valt att släppa filmerna på nätet.

Varför väljer ni film?
– Vi väljer film för att det är ett oöverträffat sätt att beröra och väcka känslor. Att rädda barnens framtid från miljöförstöring och att rädda flyktingar från att drunkna i medelhavet är både två värderingsfrågor. Vi vill beröra.

– Vi har två toppkandidater, Isabella och Peter som vi är oerhört stolta över att lyfta fram. Jag tror att deras ansikten kan vinna både nya väljare och få de redan övertygade att gå till vallokalen.Dela sidan: