Dela sidan:

Förutom sin befintliga tjänst på C More har Jonas Lönnquist också arbetat i olika roller på Viasat. Han har stor einsikt i betal-tv-branschens utmaningar.  

– Vi är väldigt glada att kunna knyta Jonas till oss. Han har nästan 15 års erfarenhet från tv-branschen och en mycket god inblick i den snabba förändringsresa som hela TV-marknaden genomgår. Jag är övertygad om att han kommer bidra till att stärka och utveckla Boxer och säkerhetsställa att vi fortsätter att leverera TV som kunderna vill ha det, säger Åsa Sundberg, koncernchef Teracom Boxer Group i ett pressmeddelande.

Jonas Lönnquist tillträder som VD för Boxer den 25 augusti.

– Jag är mycket förväntansfull och glad över att ha fått det här förtroende. Boxer har en lång historik av att erbjuda tittarna en relevant tv-upplevelse på ett enkelt sätt. Jag ser fram emot att tillsammans med resten av organisationen vidareutveckla den positionen, säger Jonas Lönnquist i en kommentar.Dela sidan: