Dela sidan:

I Almedalen kommer Brit Stakston att medverka som programledare i sändningarna av "God Morgon Almedalen 2014". Det blir det sista hon gör för pr-byråns räkning. 

– Jag har ett behov av att kunna arbeta mer flexibelt för att kunna ta uppdrag inom digital affärsutveckling och den nödvändiga transformationen. Vill arbeta djupare och bredare med den digitala kunskapsklyfta som ännu finns inom varje verksamhet och i samhället i stort. Jag vill också kunna fördjupa mitt arbete med aktörer som arbetar med de rättvise, demokrati- och yttrandefrihetsfrågor som är så angelägna, säger Brit Stakston i ett pressmeddelande.

Brit Stakston är en av Sveriges mest anlitade experter på sociala medier. Hon har skrivit flera böcker på temat och medverkar frekvent i media. Hon lämnar JMW för att fokusera på digital affärsutveckling, opinionsbildning, styrelseuppdrag och det egna författarskapet.  

– Brit har gjort en stor pedagogisk insats kring digitaliseringens effekter och hur sociala medier kan vara en del av kommunikationen för företag och organisationer. Hon är idag en av Sveriges främsta experter på området. På JMW har hon bidragit till att alla insatser idag har en digital utgångspunkt och även ansvarat för kompetensutveckling av övriga medarbetare. Jag är stolt över vad vi gjort tillsammans och över var JMW är idag. Brit har varit en nyckelperson i det bygget och vi önskar henne all lycka till, säger Björn Mellstrand, JMW:s vd och huvudägare i en kommentar.Dela sidan: