Dela sidan:

Katarina Widman kommer även att ingå i ATGs ledningsgrupp.

– Hennes breda digitala kompetens inom marknadsföring och försäljning från flera olika branscher och marknader är precis vad vi behöver när vi ska bredda vårt erbjudande och hitta nya kunder. Dessutom har Katarina en djup erfarenhet av att stärka både lojaliteten och affären med existerande kunder inom ramen för betydande kundvolymer. Eftersom ATGs kunderbjudande finns både på nätet, hos våra ombud och på trav- och galoppbanorna kommer Katarinas kompetens inom försäljning av snabbrörliga konsumentprodukter i butik också väl till pass, säger Hasse Skarplöth i ett pressmeddelande.

Katarina Widman:

– Min ambition är att göra ATG ännu starkare på en marknad där konkurrensen ökar från internationella aktörer och där den digitala utvecklingen ställer nya krav.Dela sidan: