Dela sidan:

I början av juni avslöjade Resumé att Bonnier köper ut Telenor och blir helägare av C More.

– Genom att överta hela ägandet skapar vi nu full handlingsfrihet i arbetet med att hitta bästa möjliga struktur och inriktning för C More framöver och att hitta ett optimalt sätt att tillvarata och utveckla C Mores mycket starka rättighetsportfölj. Det blir nye vd:n Manfred Aronssons uppdrag, säger Casten Almqvist, styrelseordförande i C More och chef för affärsområdet Broadcasting inom Bonnier, i ett pressmeddelande.

Manfred Aronsson, tidigare bland annat vd för MTG Sverige och Kanal 5, tillträder som ny vd för C More den 18 augusti. Han efterträder Johan Kleberg, som blir ny vd för Adlibrisgruppen.

Bonnier förvärvade C More genom TV4-Gruppen 2008 och sedan 2009 har Telenor ägt 35 procent av bolaget.Dela sidan: